fbpx

KönyvKlub

Itt még több véleményt találsz a KönyvKlubról!

Ha az előző oldal még nem győzött volna meg, akkor olvasd el ezeket az IGAZI véleményeket is, amiket IGAZI emberek írtak nem csak egy jó szövegíró...

Partnereink

Akik bíznak bennünk

Ismerd meg az Alapítót

Szabó Kristóf az OM - egy közösség, amely a tehetséges fiataloknak segít elérni a céljaikat - alapítása után tervezte meg, és hozta létre a KönyvKlubot. A koncepció magába foglalja többszáz önfejlesztésről, üzletről, kommunikációról szóló könyv rövidített változatát. A közösségi médián több, mint 180 000 embert elérő Kristófnak az a szándéka, hogy létrehozzon egy olyan platformot, ahol könnyen és gyorsan tudnak tanulni, még a legjobban elfoglalt emberek is. A platform egyesíti a rövid és tömör összefoglalókat mind vizuális, mind hallgatható formában.

A Mi Garanciánk

Teljesen biztosak vagyunk benne, hogy a KönyvKlub hasznos lesz Neked! Úgy ahogy eddig több száz hasonló fiatalnak!
Amennyiben nem vagy elégedett az első 30 nappal, felajánljuk, hogy teljesen visszatérítjük az első havi előfizetésedet! Így teljes biztonságban próbálhatod ki a rendszert, anélkül, hogy bármi miatt is aggódnod kellene.

Gyakran Ismételt Kérdések

Amint kiválasztottad a számodra megfelelő csomagot és sikeresen megvásároltad. Utána kapsz egy emailt a belépési adataiddal – ha nem kapnál emailt, az az esetek nagy részében azért van mert elírtad az email címedet, ilyenkor írj nekünk nyugodtan – javaslom töltsd le az Appot is. Amint beléptél már látni fogod az összes összefoglalót és kezdődhet is a fejlődés!

 

Hogyan működik? Hogyan működik? Hogyan működik?

Van Havi és Éves csomagunk. A Havi 3.000 Ft havonta, az Éves pedig 30.000 Ft évente. Azoknak, akik csak bele akarnak kóstolni a Havi csomagot ajánlom, akik pedig már komolyabb fejlődésre várnak és elkötelezettek nekik javaslom az Éves csomagot, hiszen 6.000 Ft-ot – 20%-ot – tudnak vele spórolni évente.

Lerövidíti a fejlődést és a megszerzett tudást beülteti a gyakorlatba az Interaktív Feladatoknak köszönhetően.

 

Hogyan fog segíteni nekem a KönyvKlub? Hogyan fog segíteni nekem a KönyvKlub?

Büszke vagyok arra, hogy lassan már több, mint 190.000 követőnk van a különböző Social Media oldalakon, mégis bárki kérdezett tőlünk, mindig kapott rá választ. Büszkén mondhatom, hogy NEM az a csapat vagyunk, akik “beszedik” a pénzt és eltűnnek a föld színéről.

 

Miért a KönyvKlub? Miért a KönyvKlub?

A legnagyobb baj, hogy az emberek nem hisznek magukban. A KönyvKlubnak pont az a lényege, hogy használható tudást adjon a fiataloknak. Ott van a rengeteg visszajelzés, amit olyan fiatalok küldtek, akik már használják a KönyvKlubot, ha nekik sikerült, neked miért ne sikerülhetne? Ha netalán tán mégis problémába ütköznél, akkor a Garanciánkat pont neked találtuk ki és kérdés nélkül visszautaljuk az 1. havi előfizetésedet.

 

Nem tudom alkalmazni Nem tudom alkalmazni Nem tudom alkalmazni

Mindenkinek arra van ideje, amire szánja. Hidd el sokkal több időd van, mint gondolnád csak helyesen kell beosztanod. A mai világban a fejlődés elengedhetetlen, mert az iskola NEM az életre készít fel. A könyvek olvasása pedig sokkal időigényesebb lenne, a mai világban, a leggyorsabb mód a fejlődésre, nem más, mint a KönyvKlub!

 

Nincs Időm Nincs Időm

Semmi komoly dolog nem történik, leírom lépésről-lépésre:

1. A rendszer megpróbálja levennia a kártyádról a tagság díját
2. Ha nem sikerül másnap újra próbálja
3. Ha akkor sem sikerül, akkor a további napokban 1-1x megpróbálja még és közben elveszi a hozzáférésedet
4. Ha 14 napon belül lesz pénz a kártyádon, akkor nincs semmi gond minden automatán fog működni
5. Ha nem lenne, akkor manuálisan le kell mondanod az előfizetést a vezérlőpulton 1 gomb lenyomásával és amikor újra elő szeretnél fizetni akkor UGYANAZZAL az email címmel, de újra regisztrálsz, így a rendszer tudni fogja, hogy Te hol tartottál.

 

Tagsági Díj Tagsági Díj Tagsági Díj

Természetesen, hiszen a KönyvKlubban nem csak a Gondolkodásmódról és  hasonló téákról vannak könyvek, hanem a “kőkemény” üzletről is! Csak pár téma, amit megtanulhatsz a KönyvKlubból:
– Értékesítés
– Vállalkozás indítás
– Storytelling
– Brand építés
– Social Media kezelése
– Üzleti Terv készítése
– Befektetések
– Közösség építés

… és még rengeteg más jellegű téma. Szerintem ezek után nem kell győzködni, hogy miért is egy jó befektetés a KönyvKlub!

 

Saját Vállalkozás Saját Vállalkozás

Sokan vannak a KönyvKlubban, akik a fizikális könyveket helyezik előtérbe. Elmondom nekik miért éri meg:
1. Megtudják nézni a Könyveket rövidítve
2. El tudják dönteni, hogy az összefoglaló alapján érdekli-e őket
3. Ha nem akkor nem kell pénzt pazarolniuk rossz Könyvekre
4. Ha igen, akkor pedig tudják, hogy mit olvassank következőnek és nem lesz “zsákbamacska”, hogy vajon jó-e?

Emiatt mondhatom, hogy a KönyvKlub akkor is egy jó befektetés, ha te a papíralapú Könyveket kedveled.

Papír alapú könyvek Papír alapú könyvek

Először is nem hibáztathatjuk Őket, hiszen ők egy más világban nőttek fel, amikor még ez a fajta fejlődés elképzelhetetlen volt számukra. Ezért gondolhatják azt, hogy ez lehetetlen vagy a kedvencem “átverés”.

Nos, amit tudsz tenni, hogy megmutatod nekik, az értékeléseket és véleményeket, amiket más hozzád hasonló fiatalok írtak – és nem, nem kamu véleményekről van szó, hanem hús vér emberekről -, illetve megmutatod nekik az egész oldalt, hogy böngésszenek rajta és találják meg azt az információt, amire szükségük van.

Ha úgy döntesz, hogy előfizetsz és a szüleid még utána is azt mondják, hogy ez egy “átverés”, akkor én személy szerint fogom visszautalni a pénzedet, kérdés nélkül!

Szülők Szülők

KönyvKlub

Légy okosabb percek alatt.

Fedezd fel az élet bölcsességeit a mostani rohanó világ tempójában.

© Copyright 2021